Job Description
More info about this 0Nline Sales Executives Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Xzarvis Info Source India Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Xzarvis Info Source India Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Xzarvis Info Source India Pvt.Ltd expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation, Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 401, 4th Floor, H-2+, Opp. Mother & Child Clinic Near Sai Mandir Back Side Of Vijay Chowk, main road, Laxmi Nagar , East Delhi, 1100+2.
8. What are the timings of this job?
Ans. Xzarvis Info Source India Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The 0Nline Sales Executives position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
