Job Description
More info about this Abacus & Vedic Math Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Learning Wheel Ventures Pvt. Ltd (EduPro Learning) will provide a salary in the range of 2000 INR to 4000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Learning Wheel Ventures Pvt. Ltd (EduPro Learning) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Learning Wheel Ventures Pvt. Ltd (EduPro Learning) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vibgyor School, Malad East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Learning Wheel Ventures Pvt. Ltd (EduPro Learning) expects the candidate to work for the following hours: 2 hours a day between + am to 12 Noon. | Monday to Saturday | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Abacus Vedic Math Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
