Job Description
More info about this Ac Technician Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharathi Aircool Service will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharathi Aircool Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharathi Aircool Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vellore Main Road, Katpadi, near Balaji Theatre, Vellore, Tamil Nadu 632007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bharathi Aircool Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ac Technician Helper position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Pallikuppam offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
