Job Description
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Surajpur
Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Tally, Accounting, Back Office, Filing, Calling Vender And Customer, Staff Handling ,Order Management For Modular Furniture Factory. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Record Management, Inventory Management | Skills Needed : Email, Tally
More info about Accountant Cum Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. FKC INTERIORS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Inventory management, Record management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 163,U.K.1Ecotech 3, greater noida Uttar Pradesh 201306.
8. What are the timings of this job?
Ans. FKC INTERIORS expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accountant Cum Office Assistant position is now open for candidates interested in the Office Assistant Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Office Assistant Jobs is a plus.
