Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Abiraami Plastics will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Abiraami Plastics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Abiraami Plastics does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/377, P.VADUGAPALAYAM, Udumalai road, Palladam, Coimbatore-641664, Tamil Nadu, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Abiraami Plastics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday