Menu

Accounts Admin

Location: Chakan, Maharashtra

Category: Admin Executive

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Journal Entry, Chartered Accountant

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. SAI SERVICES will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. SAI SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. SAI SERVICES expects the candidate to have the following skills: Chartered accountant, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?

Ans. SAI SERVICES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 'A'wing Shop No.01 Sai Sanidhya Apartment , Ambethan Chowk,Chakan, Tal- Khed, Dist Pune 410501.

8. What are the timings of this job?

Ans. SAI SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website