Menu

Accounts Admin

Location: Meerut, Uttar Pradesh

Category: Admin Executive

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns | Skills Needed : GST, Finalization, TDS

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Raj Advertising will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Raj Advertising expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Raj Advertising expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Raj Advertising expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P-117, Ganga Nagar, Near CNG Pump, Meerut.

8. What are the timings of this job?

Ans. Raj Advertising expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website