Accounts Executive
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Tally, GST, TDS
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A2Z AGRO FOOD will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A2Z AGRO FOOD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A2Z AGRO FOOD expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. A2Z AGRO FOOD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 122, KRISHNA NAGAR TEEN DUKAN DHER KA BALAJI SIKAR ROAD JAIPUR NEAR PRERNA HOSPITAL.
8. What are the timings of this job?
Ans. A2Z AGRO FOOD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday