Menu

Accounts Executive

Location: New Delhi, Delhi

Category: Accountant Jobs

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Skills Needed : GST, Tally, TDS | Tax returns, Journal Entry, Book Keeping, Audit

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Usedon Computer India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?

Ans. Usedon Computer India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Usedon Computer India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 708 7th floor Deepali Building Nehru Place.

8. What are the timings of this job?

Ans. Usedon Computer India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website