Menu

Accounts Head

Location: Noida, Uttar Pradesh

Category: Accountant Jobs

Manage Accounts Team And Analyse Accounts Data, Preparing Accounting Methods And Policies, Preparing Financial Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally

More info about this Accounts Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Unitech Furniture will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Unitech Furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Unitech Furniture expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Unitech Furniture expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1+/1+ 100 Futa Road Amrit Vihar Burari Delhi 110084.

8. What are the timings of this job?

Ans. Unitech Furniture expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website