Job Description
More info about this Ac-Hcav Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PARAGON ENGINEERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PARAGON ENGINEERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PARAGON ENGINEERS expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. PARAGON ENGINEERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop 2
Flyover bridge market
Dholewal chowk
Ludhiana.
8. What are the timings of this job?
Ans. PARAGON ENGINEERS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ac|Hcav Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Punjab offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.