Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Shyam Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC, Fridge
More info about Ac-Hvac Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Ac-hvac, Fridge.
6. How much experience is required for this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shyam nagar jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. 3D Logic Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ac|Hvac Technician position is now open for candidates interested in the Refrigerator & AC Technician Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Refrigerator & AC Technician Jobs is a plus.
