Job Description
More info about this Admin Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clasic Engineering will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clasic Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clasic Engineering does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Clasic Engineering expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 10, KP Lane, Armenian St, Parrys, George Town, Chennai, Tamil Nadu 211002.
8. What are the timings of this job?
Ans. Clasic Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin Executive | Back Office position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Tamilnadu offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
