Job Description
More info about this Admin Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Import and Export of Analytical balance and Laboratory Instruments.
8. What are the timings of this job?
Ans. Wensar Weighing Scales Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin Executive | Back Office position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
