Job Description
More info about this Admin Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yashoganesh Tutorials will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yashoganesh Tutorials expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yashoganesh Tutorials expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yashoganesh Tutorials expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st Floor, Saraswati Sadan, Shrikhande Wadi, Padmashree Hospital Lane, Manpada Road, Dombivli East-421201..
8. What are the timings of this job?
Ans. Yashoganesh Tutorials expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin Executive | Back Office position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Dombivli, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
