Job Description
Rs. +000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Rajaji Nagar
Working Hours :
3:30 to 8 | SIX DAYS A WEEK | evening shift
Additional Info
Carefully Fill Out Insurance Forms, Scan And Send. Some Medical Experience Preferred. Must Be Able To Work One Day A Week In The Front Desk. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel | Skills Needed : Email, Computer
More info about Administrative Clerk Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trian Diagnostics (Pgk Healthcare) will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trian Diagnostics (Pgk Healthcare) expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trian Diagnostics (Pgk Healthcare) expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Trian Diagnostics (Pgk Healthcare) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1+8 12TH MAIN ROAD, RAJAJINAGAR 3RD BLOCK, BANGALORE 560010.
8. What are the timings of this job?
Ans. Trian Diagnostics (Pgk Healthcare) expects the candidate to work for the following hours: 3:30 to 8 | SIX DAYS A WEEK | evening shift.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Administrative Clerk position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
