Job Description
More info about this Ads Campaign Manager - Google Ads, ... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Brosis Technologies will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Brosis Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Brosis Technologies expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Sms marketing, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Brosis Technologies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 67A, devi ngar, near metro pillar no. 7+, new sanganer , sodala, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Brosis Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ads Campaign Manager | Google Ads| position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
