Job Description
More info about this All Rounder Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj Rani Rasoi will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj Rani Rasoi expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj Rani Rasoi expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Raj Rani Rasoi expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. - 3, S-144, School Block, Block S 2, Upadhyay Block, Shakarpur, New Delhi, Delhi 1100+2.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raj Rani Rasoi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The All Rounder Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
