Job Description
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vaishali Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Designing Detailed Blueprints For Buildings And Structures. Inspecting Sites For Alignment With Design Plans. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Architect Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lines & Circles will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lines & Circles expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lines & Circles does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lines & Circles expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gate no.3, 56, Amrapali Marg, Cosmo Colony, Block E, Vaishali Nagar, Jaipur, Rajasthan 302021.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lines & Circles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Architect position is now open for candidates interested in the Architect / Interior Designer Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Architect / Interior Designer Jobs is a plus.