Menu

Area Sales Manager

Location: Angamaly, Kerala

Category: Counter Sales Jobs

We Are Looking To Employ A Driven And Experienced Area Sales Manager To Increase Sales Within An Assigned Geographical Area And Guide A Team Of Field Sales Representatives. The Area Sales Manager'S Responsibilities Include Delivering Presentations To Potential And Existing Customers, Evaluating The Performance Of The Sales Team. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, Corporate Product, Corporate Tie Ups, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate product, Corporate tie ups, Distributor, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VKS VERVE NECTARS PVT LTD.

8. What are the timings of this job?

Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website