Job Description
Rs. 17000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Lado Sarai
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Handling Of Existing Customer & Generate New Customer. B2B, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike
More info about Area Sales Manager (B2B) Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate tie ups, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-126, Lado Sarai, Near Executive Centre, Hanuman Mandir/ Sai Mandir, New Delhi- 110030.
8. What are the timings of this job?
Ans. Clips Office Solution Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Area Sales Manager |B2B position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
