Area Sales Manager
Need A Person Who Knows The Area Of South Delhi Very Well. The Person Have To Be Surway The Location In South Delhi Fiend The Property In South Delhi Area And To The Marketing Head And Candidate Should Bike And Driving Licence. Presentation
More info about this Area Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fixitezy.Com will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fixitezy.Com expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fixitezy.Com expects the candidate to have the following skills: Presentation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: K-1, Ground Floor, Kailash Colony, New Delhi - 110048..
8. What are the timings of this job?
Ans. Fixitezy.Com expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday