Job Description
More info about this Area Sales Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Turbo oil & power industries pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Turbo oil & power industries pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Turbo oil & power industries pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, Distributor, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Turbo oil & power industries pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NOYDA SECTOR 63 DILLHI.
8. What are the timings of this job?
Ans. Turbo oil & power industries pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Area Sales Officer position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Balia offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
