Job Description
Full–time
- Urgent Opening For Account Assistant Having Knowledge Of Income Tax Return, Tds, Gst, Finalization Of Accounts, Audit, Basic Knowledge Of Roc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Journal Entry, Articleship | Skills Needed : GST, Tally, TDS
More info about this Article Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vrh & Associates will provide a salary in the range of 8000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Gst, Journal entry, Tally, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 302, Ratan Galaxie, J.N.Road, Mulund (West), Mumbai - 400080.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vrh & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Article Assistant position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
