Job Description
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sector 63 - Noida
Working Hours :
10:30 am - 5:00pm | Monday to friday
Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Assistant Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prime Interior Designing will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prime Interior Designing does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 5:00pm | Monday to friday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Assistant Receptionist position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
