Auto Driver
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto
More info about this Auto Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 24000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drivershaab expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to have the following skills: Auto.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: defence colony, south delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday