Job Description
More info about this Auto Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHAHNAZ TRANSPORT will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHAHNAZ TRANSPORT expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHAHNAZ TRANSPORT expects the candidate to have the following skills: Auto.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near By Goregaon East Vile Parle, E, Mumbai Maharashtra 400063.
8. What are the timings of this job?
Ans. SHAHNAZ TRANSPORT expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Auto Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
