Job Description
More info about this Back Office Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Plain Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Plain Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Plain Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No - 76, Nobel Nagar, Airport Road, Kotarpur Water Works, Opposite Noble Nagar, Nobel Nagar, Ahmedabad, Gujarat 382340.
8. What are the timings of this job?
Ans. Plain Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Back Office Executive position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
