Job Description
More info about this Back Office Operations Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HDFC bank LTD will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MV plaza, 7th floor , Virar east,Near Reliance trends.opp virar railway station.
Virar East.
8. What are the timings of this job?
Ans. HDFC bank LTD expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Back Office Operations position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in Virar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
