Back Office Sales Assistant
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bbros Food India Llp will provide a salary in the range of 7000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +/30 vikas nagar opp rohtas apartment.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bbros Food India Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday