Job Description
1. How much salary can I expect as a Back Office Staff in Suvidha Staffing Solutions in Mangalore?
Ans. You can expect a minimum salary of 21,000 INR and can go up to 26,500 INR. The salary offered will depend on your skills, experience and performance in the interview.
2. What is the eligibility criteria to apply for Back Office Staff in Suvidha Staffing Solutions in Mangalore?
Ans. The candidate should have studied 12th Pass and people who have 0 to 31 years are eligible to apply for this job. You can apply for more jobs in Mangalore to get hired quickly.
3. Is there any specific skill required for this job?
Ans. The candidate should have Basic English skills and sound communication skills for this job.
4. Who can apply for this job?
Ans. Both Male and Female candidates can apply for this job.
5. Is it a work from home job?
Ans. No, it’s not a work from home job and can’t be done online. You can explore and apply for other work from home jobs in Mangalore at apna.
6. Are there any charges or deposits required while applying for the role or while joining?
Ans. No work-related deposit needs to be made during your employment with the company.
7. How can I apply for this job?
Ans. Go to the apna app and apply for this job. Click on the apply button and call HR directly to schedule your interview.
8. What is the last date to apply?
Ans. The last date to apply for this job is 09-Nov-2026.
For more details, download apna app and find Full Time jobs in Mangalore. Through apna, you can find jobs in 74 cities across India. Join NOW!
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Back Office Staff position is now open for candidates interested in the Back Office Jobs sector. This role in Karnataka offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Back Office Jobs is a plus.
