Job Description
More info about this Barista Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zephyr will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zephyr expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zephyr expects the candidate to have the following skills: Coffee.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Zephyr expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 12/2 kalikapur road,kolkata 7000++.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zephyr expects the candidate to work for the following hours: 12pm to 10.30pm| Monday to sunday,one day off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Barista position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
