Job Description
More info about this Battery Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arumugam Complex, Kamarajar Rd, Near Vijaya Bank,Opposite Kadhi Craft, Lakshmipuram, Masakali Palayam, Tamil Nadu 641670.
8. What are the timings of this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Battery Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Tamilnadu offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.