Job Description
More info about this Beautician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Get Gorgeous Beauty Salon will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Get Gorgeous Beauty Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Get Gorgeous Beauty Salon expects the candidate to have the following skills: Hair cutting, Make up.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Get Gorgeous Beauty Salon expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No -G-15, Babu Naik Road , Opp HDFC Bank Daud Residency, Margao, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Get Gorgeous Beauty Salon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Beautician position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Goa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
