Job Description
More info about this Beautician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B Tanish Beauty Salon will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to have the following skills: Bleaching, Clean up, Eyebrow, Facial, Manicure, Massage, Pedicure, Threading, Waxing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B Tanish Beauty Salon, flat No. 206, 2nd floor, Rajveer Nucleus Building, Mathoba Chowk, Wakad, Pune-411057.
8. What are the timings of this job?
Ans. B Tanish Beauty Salon expects the candidate to work for the following hours: 11.00 AM - +.00 PM | Tusday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Beautician position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Marunji offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
