Menu

Beautician

Location: Patna, Bihar

Category: Beautician Jobs

Salary Range :

Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Female only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

1 - 2 Years of Experience

Location :

Kadamkuan

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Hair Cutting, Manicure/Pedicure, Bleach, Clean Up, Facial, Threading, Waxing. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Facial, Hair Cutting, Styling | Eyebrow

More info about Beautician Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. lovely looks will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. lovely looks expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. lovely looks expects the candidate to have the following skills: Eyebrow, Facial, Hair cutting, Styling.

6. How much experience is required for this job?

Ans. lovely looks expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor, Rachna boutique, Gulab Bagh Market, Thakurbari Rd, near Hathwa Market, Dariyapur Gola, Salimpur Ahra, Kadamkuan, Patna, Bihar 800003.

8. What are the timings of this job?

Ans. lovely looks expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website