Job Description
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Handewadi Road
Working Hours :
0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Work In Company Saloon And Provide Service To Customers. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting, Facial, Styling | Manicure, Pedicure, Make Up
More info about Beauty Salon Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiandka Salon will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to have the following skills: Facial, Hair cutting, Make up, Manicure, Pedicure, Styling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kiandka salon hadpsar, handewadi,pune station,fatima Nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kiandka Salon expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Beauty Salon Manager position is now open for candidates interested in the Beautician Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Beautician Jobs is a plus.
