Job Description
Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Pimpri Chinchwad
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Collecting Blood Samples In Lab Or Field. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Blood Collection Job Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saikrupa laboratory will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saikrupa laboratory expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saikrupa laboratory does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Saikrupa laboratory expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: Saikrupa pathology laboratory, near patil clinic Panchtaranagar, near satyajit patil clinic, panchatara Nagar, Jijanagar, Ganga Nagar, Akurdi, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 411044.
8. What are the timings of this job?
Ans. Saikrupa laboratory expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Blood Collection position is now open for candidates interested in the Lab Technician / Pharmacist Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Lab Technician / Pharmacist Jobs is a plus.
