Job Description
More info about this Board Level Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ghansoli, Navi Mumbai-400701.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yesbeevee Engineering Services Private Limited, expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Board Level Technician Y Yesbeevee Engineering Services Private position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Navi Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
