Bouncer Only One
Need Bouncer For Security Purposes.
More info about this Bauncer Only One Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dunimaa Security Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience, and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dunimaa Security Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dunimaa Security Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 77; bhagati nager Kartarpura jaipur
77, bhagati nager Kartarpura jaipur, Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dunimaa Security Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday