Job Description
More info about this Bpo, Call Center, Customer Care, Te... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ADANI RENEWABLE ENERGY TWENTY ONE PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ADANI RENEWABLE ENERGY TWENTY ONE PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ADANI RENEWABLE ENERGY TWENTY ONE PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mayur Vihar Phase 1.
8. What are the timings of this job?
Ans. ADANI RENEWABLE ENERGY TWENTY ONE PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo| Call Center| Customer Care| Te position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
