Job Description
Bpo Tele Calling
P
Pinak Advisory Services Pvt Ltd
Ahmedabad, Gujarat
Apply
1 month ago
₹10T–₹18T a month
Full–time
Calling For Motor Insurance For Data Provided. This Is A Fix Salary Job.Job Timings 10-30 To )7-30 And This Shall Not Be A Pressure Job.So Get Up Wake Up And Share Your Resume. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Outbound | Marketing | Languages : English, Gujarati, Hindi
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pinak Advisory Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pinak Advisory Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pinak Advisory Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Gujarati, Hindi, Marketing, Outbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pinak Advisory Services Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6th Floor 641-XXXXXX Block A Sun West Bank,Opp City Gold Cinema -Ashram Road Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pinak Advisory Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 07:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo Tele Calling position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Ahmedabad, Gujarat offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
