Job Description
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Greenpreneur Services Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Greenpreneur Services Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Greenpreneur Services Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Inbound, Marketing, Mutual funds, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 165, 3rd floor Above Gayatri Offset Near Axis Bank Zone 1 M.P. Nagar ,Bhopal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Greenpreneur Services Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo Tele Calling position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Madhya pradesh offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
