Job Description
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office add-P.contracter power systemNear galaxiya mallRatu road ranchi, 835303.
8. What are the timings of this job?
Ans. P.CONTRACS & P$WER SYSTEM expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo Tele Calling position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Bindhani offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
