Job Description
Surat, Gujarat
₹8T–₹15T a month
Full–time
Loan Regarding Calling ,Not Any Target Plus Insentive + Our Perfomance. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unity Accounting will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unity Accounting expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unity Accounting does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Unity Accounting expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-303/305 UDHNA UDYOG NAGAR SANGH COMERCIAL COMPLEX OPP BANK OF BAROADA SURAT GUJARAT-3+500+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Unity Accounting expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo Tele Calling position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Surat offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
