Menu

Bpo Tele Calling

Location: ahemdabaad, Gujrat

Category: BPO Jobs

Fix Salary No Targets Huge Incentive Freshers Are Welcome We Provide Training.

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. VISION FINANCE will provide a salary in the range of 7501 INR to 14501 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. VISION FINANCE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. VISION FINANCE does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-403, sumel safal 7, soni ni chali crossroads, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. VISION FINANCE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website