Bpo Tele Calling
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic | Languages : English
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GIBM ACADEMY PVT ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GIBM ACADEMY PVT ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GIBM ACADEMY PVT ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GIBM ACADEMY PVT ltd Niroda Appartment Flat no 2/2, L road Bistupur Jamshedpur Jharkhand 831001.
8. What are the timings of this job?
Ans. GIBM ACADEMY PVT ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday