Menu

Bpo Tele Calling

Location: Lucknow, Uttar Pradesh

Category: BPO Jobs

Zomato Sweegi Blinkit Flipkart All Clients OnboardingCalling Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Rp Private Limited Company will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Rp Private Limited Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to have the following skills: Hindi.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shiva mandir mahavir apartment in gurgaon

India.

8. What are the timings of this job?

Ans. Rp Private Limited Company expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website