Bpo Tele Calling
Mnc Bpo Required Male/Female For Back Office Data Entry Telecalling Inbound/Outbond Fresher Welcome Parttime/Full Time Age/Qualifications No Bar Spot Offer Salary 15K To 25Kwalkin Interviewdate : 20 June 2024.
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Youkraft will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Youkraft expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Youkraft does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: 4+b 1st Floor Ragav Ratna Tower Medwin Hospital Lane Above Hanuman TempleBehind Mohamad khan Jewellers near Naampally.
8. What are the timings of this job?
Ans. Youkraft expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday