Job Description
More info about this Bpo Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CALL2CONNECT INDIA PVT LTD will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CALL2CONNECT INDIA PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CALL2CONNECT INDIA PVT LTD expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, International, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CALL2CONNECT INDIA PVT LTD, 4th dimension mindspace 5th floor malad west Nr toyota showroom 401303.
8. What are the timings of this job?
Ans. CALL2CONNECT INDIA PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bpo Telecaller position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Virar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
